20091118

JOM Miliki Rumah Burung Walit & Jana Pendapatan Lumayan Yang Berpanjangan

TUNGGU APA LAGI!!

Rahsia kehebatan Industri Ternakan Burung Walit yang berpotensi memberi pulangan amat lumayan dan berpanjangan kini sudah mula terbongkar. Sebuah rumah burung walit (RBW) berkeluasan 2,500 - 3,000 kaki persegi berupaya memberi pulangan sekitar RM 10,000 - RM 20,000 sebulan setelah beroperasi 4 - 6 tahun. Namun begitu, untuk memulakan penglibatan dalam industri hebat ini ada 2 perkara yang seringkali menjadi penghalang. Pertama modal permulaan yang besar untuk membina RBW dan kedua kurangnya pengetahuan serta kepakaran untuk melaksanakannya.

Walit World menyediakan
penyelesaian strategik dengan Pakej Pemilikan Rumah Burung Walit secara perkongsian di Walit World Ecopark Tanjung Agas untuk memulakan penglibatan berhemah anda dalam industri yang amat berpotensi ini. RBW anda ini akan diurus-selia secara profesional, telus dan sistematik oleh Walit World dengan penglibatan kumpulan pengusaha RBW yang berpengalaman. Kadar upahnya penjagaannya pula adalah berpatutan dan menarik.

Apa tunggu lagi! Cungkil rahsia ini dari kami. Kluster 2 kini dibuka untuk dimiliki!

Amir Hamzah 019 - 339 6670
Norizan 013 6241618


Gambar bertarikh 10 November di Tanjung Agas Ecopark:
Status RBW Cluster 1 (4 rumah).
Rumah A: Telah siap & mula beroperasi sekitar 4 bulan. Alhamdulillah dalam pemantauan terakhir telah terdapat beberapa sarang yg sedang dibina.
Rumah B: Pembinaan berjalan mendahului jadual. Dalam pembinaan konkrit slap tingkat paling atas. Dijangka siap dan mula beroperasi awal Januari 2010.
Rumah C & D: Pile cap telah siap. Kerja - kerja pembinaan seterusnya akan berjalan pada Disember 2009 dan dijangka siap pada Feb 2010.

Tiada ulasan: